No niin, olen uudelleen motivoitunut tähän blogin pitämiseen. :) Kiitos kuuluu siitä ystävälleni Ellille. Elikkäs tämä on siis toinen osa suosikki tuotteitani. Kuten kaikki varmaan tietääkin olen perhanan allerginen kaikelle, joten suurimman osan tuotteista pitää olla luomuja. Joten ne ovat hintavia. :( mutta minkäs teet, ellet halua näyttää ruttopotilaalta. 

IMG_2465.jpg

Tuossa on LUSH:in kaksi palasaippuaa. Ihana raikkaita ja piristäviä. Sininen on selvästikin Ice blue, joka tuoksuu raikkaalle piparmintulle ja sisältää pehmentävää suolaa. Piristyy varmasti kun tällä pesee kätensä. Keltainen on Sandstone joka tuoksuu aivan ihanalle sitrukselle ja tähän saippuaan on laitettu taas puolestaan sekaan hiekkaan joka hellästi kuorii käsien ihon pehmeäksi pestessään ne samalla puhtaaksi ja jättäen niihin kirpakan sitruksen tuoksun. Ihania, suosittelen ostamaan jos tulevat LUHS:illa vastaan. Nämä taitavat olla kuitenkin tilapäisesti loppu, sillä en löytänyt näitä nettisivuilta ja kuolemaksenikaan en muista näiden hintoja. SORRYYYY. :( 

IMG_2466.jpg

Tässä on kaksi meikäläisen lemppari saippuaa. Punainen on Karma, jossa tuoksuu appelsiini, sitruunaruoho ja patsuli. Karma-tuoksu taitaa olla LUSH:in vähän niin kuin nimikko tuoksu. Enkä yhtään ihmettele. Se on niin ihanan tuoksuinen ja tulee pehmeet ja puhtaat kädet. Beige saippua on Honey i washed the kids. Joka taas tuoksuu hunajalle ja kermalle. Tämä on myös yksi LUSH:in kestosuosikeista tuoksunsa puolesta. Pidän siitä, mutta hieman liian makean tuoksuinen meikäläiselle. Mutta loistava saippua, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla. 

IMG_2472.jpg

Tämä saippua on LUSH:in Yog nog. Tämä on kausisaippua, joka tulee aina jouluisin. Ja se on ehdottomasti lempparini! Kermaista soijajugurttia joka tekee ihon pehmeäksi ja se tuoksuu aivan joululta. Siihen kun on kaadettu päälle kaikki joulunmausteet. Aivan upea. Kannattaa haistaa sitä jos menee joskus jouluna LUSH:iin sisälle ostoksille. Rakastutte varmasti tähän jos pidätte makean mausteisista tuoksuista. Tuon kokoinen pala maksaa 6,20€. Minusta hintansa väärti. Koska se kestää pitkään ja sen voi halkaista kahtia, joten se riittää vieläkin pidempään. Sopii erinomaisesi kuivalle iholle. Kädet tuoksuvat joululta aina kun ne pesee. Vaikken olekaan jouluihminen. :) Gootti kun olen. 

IMG_2469.jpg

Tämä värikäs kaveri on LUSH:in Baked alaska. Sen sitruunainen ja greippinen kirpeä tuoksu herättää aamuisin iloisesti. Se on saanut inspiraationsa revontulista. Tämä on yksi minun lemppareistani ja tämäkin on saatavana vain jouluna. Joten kannattaa napata mukaansa jos vastaan tulloo. Lushin saippuoihin ei ole käytetty yhtään palmuöljyä, joten näitä kannattaa suosia vaikka ovatkin hintavampia kuin "perus" saippuat. Tämä pieni pala joka minulla on, on näyte kappale. Isompi pala maksaa 6,20€.

IMG_2470.jpg

Tämä ihanuus on LUSH:in Snow cake. Saippua tuoksuu ihanasti mantelille ja kermaiselle. Sisältää manteliöljyä ja ruusuadsolutea. Sopii herkälle ja atooppiselle iholle. Sopii hyvin siis lapsillekin. Päällä on suloinen kultakuorrutus. Joka kyllä katoa ensimmäisessä kahdessa pesussa. Tämäkin tulee vain jouluisin markkinoille.  Tuon kokoinen palanen maksaa myös sen 6,20€. Tietenkin isommat palat maksaa enemmän, mutta tämäkin pala riittää pitkäksi aikaa. Itse tuon kokoisen palasen laitan kahtia, joten kestää kaksi kertaa pidempään. RAKASTAN LUSHIA!!! 

IMG_2467.jpg

Okei, nyt sitten jätettiin taakse LUSH:in tuotteet joita rakastan. Tässä olisi uusi tuttavuus josta olen kuullut paljon hyvää erinäisten amerikkalaisten Youtube kauneusgurujen toimesta, joten päätin hieman tuhlata ja kokeilla millainen tuo beautyblender-meikkisieni on. No sehän osoittautui aivan loistavaksi ostokseksi. Se pitää kastella, puristaa kuivaksi jotta se on hieman kostea ja sitten levittämään meikkivoidetta kasvoille. Suosittelen meikkivoiteen taputtelemista, jotta siitä tulee tasainen ja tuo meikkisieni on aivan LOISTAVA! Jäljestä tulee tasainen ja peittävä. Toisin sanoen täydellinen iho. En tiedä mikä taika tuossa sienessä on, mutta se on joka pennin arvoinen. Se maksaa 19,90€ Sokoksen nettikaupassa ja muistaakseni saman hintainen se on myös liikkeessä. Sienen seuraksi päätin sitten ostaa kaveriksi kiinteän puhdistussaippuan. Sekin tekee ihmeitä. Hieman kostuttaa sientä ja pyörittää sen tuossa saippuassa, niin avot kun tulee puhdasta ja hygieenista. Saippua itsessään maksaa 16,50€ Niin Sokoksen nettikaupassa kun liikkeessäkin. Kova paukku, mutta molemmat kestävät pitkään. Joten kannattaa urhata hieman rahaa. Suosittelen kaikille jotka pitäävät meikkaamisesta ja haluavat täydellisen näköisen meikin. 

Okei, tässä taisi olla tämän päivän postaus. :) Kahtotaan jaksaako tämä laiskamato kirjoittaa huomena lisää tuotteista joita rakastan ja esitellä uusia hankintoja kuten uus lompakko, hanskat, hiusharja jne. Sen näemme huomenna. 

BYYYYEEEE!!!!