Kuten postauksen otsikkokin sanoo niin tässä olisi nyt kolmas lemppari tuote postaus. Joten eiköhän nää alkulöpinät ollu tässä ja käydään tuotteiden kimppuun. Heittelen varmaan loppupuolelle muutamia asusteita joita oon tässä ostellut ja joita RAKASTAN! 

IMG_2455.jpg

Ostin nämä huulirasvat koska pakkaus houkutteli ja luin, että nämä ovat luomua. Rakastuin näihin ikihyviksi. Ne pitävät huulet pehmeinä ja kosteutettuina. Ne myös suojaavat hyvin kylmältä. Tuoksut ovat aivan upeita ja punertavat huulirasvat antavat mukavan punertavan värin huulille. En pidä huulipunista, mutta rakastan huulirasvoja jotka värjäävät huulet punertaviksi. Kuten jo sanoin niin nämä huulirasvat ovat luomuja. Täysin vegaanisia ja säilyntäaineettomia. Ne on tehty villinäkasvavista raaka-aineista ja käsin pienissä erissä. Aivan loistavia! Suosittelen ostamaan. Nämä maksavat Sokoksella 6,00€ muistaakseni. Hurraw!:n omilla nettisivuilla ne maksavat 5,50€ Eli eivät kovin kalliita, kun ajattelee että ne ovat luomua ja käsintehtyjä. 

IMG_2440.jpg

Tästä on paljon puhuttu Youtubessa. Päätin siis kokeilla tätä. Se on myös kuulemma eläintestaamaton, onneksi. Muuten en olisi ostanut sitä. Elikkäs COLAB-kuivashamppoon on kehittänyt malli nimeltä Ruth Crilly. Hänen sivuillaan lukee, että hän halusi kehittää täydellisen kuivashamppoon. Ja tämä on TÄYDELLINEN! Se tuoksuu hedelmäiselle ja saa hiusket tuoksumaan puhtaille ja makealle. Plus se tekee mitä sen pitää, eli imee rasvaisuuden ja likaisuuden samantien kun sitä suihkuttaa hiusten juuriin. Batisteen verrattuna tämä on hieman kalliimpaa, mutta toimii paljon paremmin. Ei jätä mitään valkoisia jäämiä, kuten Batiste jättää (paitsi tummille ja ruskeille hiuksille tarkoitettu Batiste). Tämä pullo maksaa Sokoksella muistaakseni 7-8€ Hintansa väärti kyllä minun mielestäni. Riittää pitkään ja toimii. Hypetys tämän tuotteen kohdalla on aivan aiheellista. 

IMG_2451.jpg

Tässä on yksi parhaimmista tuotteista ikinä. Moni käyttöinen. Tätä voi käyttää paistamiseen, hiuksiin öljynä (tekee hiuksista silkkisät ja saa ne tuoksumaan kookokselle, daaa) ja tietenkin kosteusvoiteena iholle. Saa ihon tuntumaan silkkiseltä. Täyttä tavaraa. Puhdasta kookosöljyä, joten sopii kaikille. Olit sitten herkkäihoinen tai hyvin allerginen. Suosittelen. Itse kun olen kaikelle mahdolliselle allerginen, joten käytän tätä kasvovoiteena. Se antaa sopivasti kosteutusta, ilman että jättää kovin rasvaista tunnetta ja se imeytyy suht nopeasti. Tämän löytää ruokakaupasta luomuosastolta tai Sokoksen luontaistuote osastolta. Se maksaa Life-myymälässä 7,50€ Mikä on hemmetin halpa. Kun ajattelee, että minulla tuo kyseinen purkki on ollut vuoden kohta kaksi. Pitää kohta ostaa uusi kun enään rippeet vaan pohjalla. 

IMG_2447.jpg

Tässä taas tuote josta kuulin Youtubesta. Kaikki kauneusgurut vannovat tämän harjan voimaan. Se on kyllä aivan oikeutettua. Harja on hintava ( 21€ Sokoksella) mutta se kestää ja voit harjata hiukset märkinäkin ilman että tarvitsee pelätä, että samalla repisi viimeisetkin haivenet päästään. Itse rakastuin tähän harjaan ja en kyllä sitä vaihda mihinkään muuhun. Suosittelen kaikille tätä lämpimästi. Hyvä ja kannattava ostos kaikin puolin. Värejä ja kuoseja on monia, joten jokaiselle varmasti löytyy omanlainen. 

IMG_2456.jpg

Päätin viimein ostaa padilleni suojakotelon ja tottakai sen oli oltava gootille sopiva, ja mikä sen sopivampi kuin iki-ihana pääkallo. <3 Tilasin tämän ebaysta haulla: Tree skull samsung galaxy tab 4  10.1 Olen kyllä erittäin tyytyväinen, aluksi oli hankalaa saada padi pysymään sisällä, mutta nyt sekin toimii oikein hyvin. Eikä maksanut kuin vähän reilu 18€. Joten hintaansa nähden oikein loistava ostos. Plus se tuli muutamassa päivässä. RAKASTAN SITÄ! :) <3 

IMG_2452.jpg

Uusin hankintani ja rakkauteni. Tämä on Banned-merkin lompakko. Luut loistavat pimeässä. Helpottaa lompakon löytymistä. :D Kyseinen ihanuus maksaa 19,99€ Emp:ltä. Se on tilava ja kaunis. Toimiva lompakko. Tosin se on muovinen, joten se tuskin tulee kestämään kovinkaan montaa vuotta ja muovin vuoksi, myös haisee aika pahalle. Muuten kyllä aivan ihana luomus. Joka gootin makuun. <3

IMG_2453.jpg

Löysin tällaiset kaunokaiset H&M:ltä halloweenina. :) Innostuin hieman ja ostin näitä neljä paria. :D Luut hohtavat pimeässä. Rakastan näitä!! <3 Koskaan ei voi olla liikaa luita ja pääkalloja omistuksessa. Saatika mustia vaatteita. :) Vai mitä goottisiskot? 

Elikkäs tässä oli nyt tämän päivän postaus ja uusimmat ostokseni ja lempituotteet. Tähän asti. Kirjottelen ja arvostelen lisää tänne kunhan ostan jotain uutta ja ihmeellistä. Maailmaa mullistavaa ja tajunnanräjäyttävää. :D Eipä siis muuta kun pysykää Kalmoina. :) <3 

BYYEEEE!!!!