Heipsan saa. 

Taas on kulunu hieman aikaa siitä kun olen jaksanut kirjottaa. Nyt kuitenkin koitan ottaa itseäni niskasta kiinni ja saada uusia postauksia vastaan. Leikittelin ajatuksella muuttaa blogi englanninkieliseksi ja tehdä youtube-tili, mutta päätin sitten etten tee niin ja pidän tämän blogin itseäni varten. Tätä tuskin lukee kukaan muu kuin minä, mutta WHAT EVER! :D Tässä on ollut kaikenlaista hommelia. On tullu käytyä helsingissä, hämeenlinnassa keskiaikamarkkinoilla. Elämä on mukavaa, kun sen oikein oivaltaa. :) Ehkä kerron enemmän kuvin ja kuvatekstein. 

 

IMG_1852.jpg

Hämeenlinnassa oli keskiaikamarkkinat joissa käytiin iskän kanssa. 

IMG_1858.jpg

Oli hyvää ruokaa Hämeenlinnan kahvilassa. Lohkoperunoita, lihapullia, riisi- ja vihersalaattia, kurpitsansiemenleipää. 12€ oli hinta. Aika suolainen hinta kotiruoasta, mutta ymmärrettävää että jostain rahaa on revittävä näinä aikoina. 

IMG_1857.jpg

Käytiin ihan linnassakin kiertelemässä. Jäätiin katsomaan arkeologisialöytöjä joita oli tehty ympäri suomea ja varsinkin hämeenlinnaa. Makean näköisiä esineitä oli kyllä Kannattaa mennä katsomaan jos on kiinnostuta yhtään. 

IMG_1851.jpg

Vähän tunnelmaa keskiaikamarkkinoilta. Suosittelen joskus osallistumaan tapahtumaan jos tulee omalle- tai lähipaikkakunnalle. 

IMG_1848.jpg

Käytiin Hauhon hautausmaalla iskän kanssa tarkastamassa isomummon hauta. Kaunis hautausmaa, jos siis tykkää hautausmaista ja siitä rauhallisesta ilmapiiristä. 

IMG_1826.jpg

Käytiin mamman kanssa papan haudalla Sysmässä. Oli aivan loistava päivä. Järvimaisema oli huikee ja päätettiin extempore ostaa levähdyspaikalla olevasta pienestä kojusta savustettua siikaa. Herran jestas! Oli muuten hyvää! Niitä olisi voinut syödä vaikka kuinka paljon. 

IMG_1751.jpg

Kävin Helsingissä tapaamassa ystävää. Kävin Lushilla ostoksilla. Ostin kaksi saippuaa (tuo pahvilaatukko tuossa) ja Bubblegum-huulikuoriinna. Lähdin liikkeestä ja katsoin ostoskassiin. Sielä oli Ocean salt- kuorintavoide!!! Tuo purkki maksaa kaupassa 30€!! Ja sain sen ilmaiseksi! Olin niin onnellinen. Ja nyt olen käyttänyt kaikkia noita tuotteita ja täysin rakastunut! Suosittelen käymään Lushilla jos haluatte hyvää, laadukasta ja puhdasta kosmetiikkaa. <3 Tämä merkki ei käytä eläinkokeita ja vastustaa sitä kiihkeästi. Suosittelen kaikkia ostamaan kosmetiikkansa täältä. 

IMG_1775.jpg

Uusia kuivashamppoita. :) Bloom on hyvä, neon lightsia en ole vielä päässyt kokeilemaan. Mutta uskon senkin olevan hyvä. :) Batiste tekee hyviä kuivashamppoita. Suosittelen. 

IMG_1750.jpg

Tuliaisian ihanalta ystävältä Etelä-Koreasta. <3 Käsirasvoja, huulirasvoja, sukat ja lusikka- ja syömäpuikkosetti. 

IMG_1772.jpg

Kävästiin työkavereitten kanssa syömässä Mamma Mariassa Vapaudenkadulla täällä Lahdessa. Suosittelen. Hinta laatusuhde on kohdillaan. Palvelu oli hyvää ja odottamaan ei joutunut kovin kauaa. Kannattaa mennä, jos haluaa hyvään kohtuu hintaiseen ravintolaan. 

IMG_1763.jpg

Tilasin sitten EMP:ltä kaksi mukia ja suihkuverhon. Olihan se pakko ostaa fanimuit kahdesta lempi telvisio sarjasta. Game of thrones Starkien muki ja sitten Walking Dead muki. Aivan ihania! Sitten tottakai verinen suihkuverho. Sopii meikäläisen tyyliin. :) Suosittelen Emp:tä. Aivan loistava nettikauppa. Laadukasta tavaraa ja hinta on kohdillaan. Palautusoikeus 30 päivää. 

IMG_1449.jpg

Turisti kuva Suomenlinnasta. Tai oikeastaan sen kauniista merimaisemista. Voisin asua tuolla. 

IMG_1626.jpg

Lisää merimaisemaa ja hieman ostoksia siinä samalla. Lush on rakkauteni. 

IMG_1880.jpg

Uudet vaatteet EMP:ltä. Vixxinin ihana musta huppari ja Phantomin 20-reikäiset maiharit. Aivan ihanat. 

IMG_1897.jpg

Käytiin työpaikan virkistysreissulla Koiramäen pajutallissa. Mukava paikka. Kannattaa käydä jos pitää erinäisistä sisustustavaroista. Ne olivat suloisia, mutta eivät oikein meikäläisen tyyliin. Itselle sopii paremmin zombit, lepakot, hämähäkit ja muut möröt. Hinnat olivat aika korkeat, mutta se on ihan normaalia käsitöistä. Käsityö maksaa ja mielestäni pitää käsityöläisiä arvostaa ja maksaa heidän tekemästään työstä. 

 

Sellanen kesä on ollut meikäläisellä. Aika hyvin nuo kuvat kiteyttivät kesän tekemiset ja ostokset. :) Lisää tulee heti kun saan jotain fiksua aikaan mistä kannattaa laittaa postaus. Ehkä sitten syksymmällä kun työt loppuvat. 

Näkyilemisiin! :)