Perse. 

En oo jaksanu nyt kirjotella oikein mitään kun on toi työ vienny niin täydellisesti ajan. Eipä sitä oikein ehi muuta tekemäänkään kun töitä ja käydä kotona nukkumassa ja takasin taas töihin. Viikonloput sitten menee löhötessä sohvalla ja kerätess voimia seuraavaan viikkoon. Sää on kyllä ollu ihan anaalista. Satanu vettä ja tuullu niin että tupee meinaa lähteä päästä. Eilen (lauantaina) oli siskon game of thrones-bileet. Enpä mennyt kun sielä oli ihminen joka on loukannu mua syvästi ja ilman mitään hyvää syytä. Joten ajattelin että mieluummin jään pois kun nään tätä kyseistä ihmistä. Olin masentunu asiasta, että kaikki mun kaverit meni näihin bileisiin ja ite jäin pois. Muutenkin on tuntunu nyt tässä koko kevään, etten enään sovi oikein porukkaan. T_T

No eipä mitään mulla oli kiva viikonloppu siitä huolimatta. :) Sisko toi koiran hoitoon ja lauantaina sitten iskä soitti, että lähdettäisiin koiran kanssa käymään hauhon ja hämeenlinnan hautausmailla sukulaisten haudat laittamassa kuntoon. 

IMG_1091.jpg

Reissumies Halla Hauhon hautausmaan portin luona olevan vanhan talon portailla. :) <3 

IMG_1100.jpg

Hämeenlinnan kaunis hautausmaa. :) <3<3

IMG_1124.jpg

Hieno näköalatorni. :) <3 Olin laiska läski ja en jaksanut kavuta torniin, mettä rämpimisen jälkeen. 

IMG_1114.jpg

Ruusupavilijonki. :) Niin nätti. <3 

IMG_1105.jpg

Vähän lisää linnaa. :) Tai mikä ikinä se onkaan. :D 

Oli kyllä tosi kiva reissu. :) Eikä tapeltu kertaakaan iskän kanssa. Halla oli ihan rennosti koko matkan ja tuntu nauttivan reissaamisesta. Se pyyhki mielestä kaiken paskan. :) Syksyllä varmaan uus reissu kun laitetaan haudat talvikuntoon. :) 

No pitää kirjottaa taas lisää sitten kun tapahtuu jotain kivaa. :)