Hell ou. 

Tänään ajattelin käydä leikkauttamassa otsatukan itelleni, kun alko vituttamaan ne pitkät karvat tossa näkökentän edessä. Samalla sitten ajattelin käydä katsastamassa ystäväpariskunnan taidenäyttelyn. Olihan huikea näyttely täytyy sanoa. Jokaisen kynnellekykenevän kannattaa käydä kattomassa se näyttely. En tajua miten jotku voi olla niin taitavia! Itellä on peukalo keskellä kämmentä. :D Kävin siinä samalla vähän shoppailemassa ja syömässä sairaan hyvän katkarapusalaatin. Taas kerran picnicissä. :D Siitä on tullu näköjään toinen koti meikäläiselle. :D Nyt sitten vaan hengailua ja siivoilua kotosalla. 

IMG_0999.jpg

Siinä se mun uus tupee. :D ihan ok. Varsinkin kun vielä siitä vähän kasvaa pituuttani on täydellinen. Taustalla on Luffe (koira) ja Kroketti (hevonen).

IMG_1001.jpg

Uusi ihana laukkuni! Vinxsin musta nahkanen laukku. Niitteineen päivineen ja siitä saa tehtyä repunkin. Cool!! Ostin sen aivan sairaan makeesta liikkeestä nimeltä Halfblock! Kannattaa käydä kattomassa. Jos pitää rockhenkisistä vaatteista, laukuista ja koruista niin se on oikea liike sulle. Plus siellä tehdään lävistyksiä takahuoneessa. Suosittelen käymään! 

IMG_0995.jpg

Ostin myös sormukseen sopivan rannekorun. :) Se on hieno ja oli halpa kun oli alessa. :) Score! Ostin sen Ur&Penn:istä. 

.IMG_0993.jpg

Kicks:istä kävin ostaa pari EOS huulirasvaa. :) Vaaleen liila on passionhedelmä ja vaaleen vihree on hunajameloni. :) Ihan Krisse oli taas myyjänä ja siinä samalla höpistiin kaikkea. :) 

IMG_0986.jpg

Picnic ateriani. Kookoskatkarapusalaatti. Lisukkeena kastike ja täysjyvä patonkia. Juomana jääteetä. :) <3 Ja on hyvää voin sanoa! Kannattaa kokeilla. :)

IMG_0996.jpg

Ystävieni taidenäyttelyn lehtinen. KÄYKÄÄ KATTOMASSA!!! On sairaan hienoja teoksia molemmilla. :) <3

IMG_0991.jpg

Janika Salosen upeaa grafiikkaa! <3 

IMG_0987.jpg

Virva Kanervan veistoksia! Upeita ovat! :) <3 

Elikkäs sellanen lauantai meikäläisellä tällä kertaa. :) Mukavaa oli vaikka olinkin itekseni liikkeellä. Yksin asioiden tekeminen on mukavaa. 

 

Ei kai tässä muuta kun et Peace Out!