Heissan. Long time no ABC. 

Juu elikkäs, tässä on mennyt vähän aikaa kun on tullut laitettua uutta postausta. Mutta tässä on ollu iniminen sen niminen väsynyt töistä ja sen aiheuttamista kivuista ja säryistä, ettei ole vain rehellisesti jaksanut laittaa mitään fiksua tai vähemmänkään fiksua tänne. Tosiaan oli viime sunnuntaina Sallan (kummipoikani äiti) kanssa taas lounaalla Picnicissä. :D Missä muuallakaan. Se kun on niin hyvä kahvila. Puhuttiin niitä näitä ja meinasi mennä tilaamat salaatit ja juomat väärään kurkkuun kun kahvilan liepeille ilmaantui pellejä ja pianopyörää soittava jantteri. Oli siinä mennä kalsarit vaihtoon. Siis meikäläinen vihaa ja pelkää pellejä kun ruttoa. Mieluummin ottaisinkin ruton kun tapaisin pellen. Pellet on vaan niin karmivia. 

IMG_0940.jpg

Tosiaan tällä kertaa on aivan sairaan hyvän salaatin ja tottakai perinteisen jääteen, joka on aikas nannaa. <3 Eli katkarapu ja pestomozzarella salaatti ja jälkkärinä oli iso suklaamacaron. Nam! Salla otti puolestaan artisokka ja pestopasta salaatin. Kyytipoikana oli chilitee ja juustokakunpala, joka ei päässyt kuvaan. 

 

Töihin oon nyt tehnyt tällä viikolla joka päivä salaatin ja aika hemmetin hyvän sellasen. Jos sitä pikkasen hoikistuis. :) Työliikunnan ja sitten vielä pyöräilyn seurauksena. Kuolema ei kyllä ole ollut kaukana. Jalkapohjat ja perselihakset ollu ehkä kipeimmät, tosin tänään myös alko hartiat vihlomaan. Johtuu kevätsiivouksesta. Ensin puoltoista päivää kaikki mahdolliset kynttilät pois haudoilta ja puoltoista päivää ollaan raijattu havuja, kransseja ja kanervia kettuun haudoilta. Voin sanoa että se tuntuu jossain. Töitä ainakin tietää tehneensä. 

IMG_0941.jpg

Elikkäs meikäläisen salaatti töihin ollu kolme päivää sama; katkarapuja, herkkusieniä, kurkkua, tomaattia, fetaa, gogreen salaattimixin siemeniä(cashew-pähkinöitä, kurpitsan- ja auringonkukan siemeniä) ja sitten kastikkeeksi hieman basilikaoliiviöljyä ja balsamicoa. <3 Nam nam!!

IMG_0942.jpg

Joku idiootti ajatteli; "Taidanpa oikasta ton pusikon läpi, kun en jaksa kiertää." Eipä pässi tajunnut että kyseessä oli ruusupuska. No ei siinä mitään vaikka vähän kirpasikin niin suomalainen menee läpi vaikka harmaan kiven. :D Mutta se voi vähän sattua. :D Nuija!

Joo tosiaan en muista olenko kertonut että ollut saatanallisia ongelmia kasvojen ihon kanssa. Aluksi oli näppylää kuorimavoiteesta ja nyt kun ne on kadonnu, niin tilalle tullut punakka ja kuiva iho. Enkä uskalla laittaa mitään siihen ettei ärsyynny perkele enempää. Hermo menee kun koko ajan jotain sontaa. Silmätkin on nyt ollu turvoksissa joka aamu. Mutta oon ottanu nyt kaks kertaa päivässä Heinixiä (allergialääke) ja sitten suihkutellut hieman apteekista ostamaani mineraalivettä, joka rauhottaa ja ei ärsytä enempää. Ja se on ollu kyllä jumalien lahja meikäläiselle. Ilman sitä olisin varmaan repiny jo naamani irti. Suosittelen ihmisiä käyttämään sitä!

IMG_0943.jpg

Eli kyseessä on Avenen mineraalivesisuihke! <3 Niin hyvää puuta, suosittelen käyttämään. Huomatkaa puhelimen laturi taustalla ihanalla ja kauniilla tyynyllä, karmean värisellä sohvalla. >.< 

 

No niin sellasta nyt on tapahtunu ja puuhannu. Kattoo miten tässä jaksaa laittaa postauksia tänne kun on nyt noita XD töitä ja sitten varmaan tässä tänä viikonloppuna muutto. >.< NOOO!! Vihaan muuttoa! Mutta juu näemme taasen joskus. 

BYEE!!!.....